Kom je inschrijven voor het nieuwe voetbalseizoen! Bij KSV Kortrijk kies je voor een goede voetbalopleiding gecombineerd met plezier en respect.

Lidgeld seizoen 2021-2022

Herinschrijving: € 225
Nieuwe spelers: € 250

Ten gevolge van de corona-problematiek dit seizoen wordt er bij HERINSCHRIJVING voorzien in een compensatie onder de vorm van kledij of sporttas. Met een geldige “UITPAS” kan er vermindering van het lidgeld worden bekomen die cash dient betaald te worden bij (her)inschrijving.

!Vanaf het ogenblik dat er voldoende spelers zijn voor een ploeg worden geen bijkomende spelers meer ingeschreven. 

Bij herinschrijving kan het lidgeld op rekening BE97 3850 0952 4049 van KSV Kortrijk gestort worden, met vermelding van FAMILIENAAM, VOORNAAM en geboortejaar van de speler.
Deze betaling geldt als bevestiging dat de speler is ingeschreven voor het seizoen 2021-2022. 

Nieuwe spelers en spelers met een “UiTPAS” dienen zich uiteraard aan te bieden op de club.Inschrijven kan op maandagen en woensdagen vanaf 18u30 tot 19u30 en elke zaterdag van 10u tot 12u, of op afspraak: contacteer Wesley Verhaeghe, onze sportief coördinator: 0493 35 99 17 of ksv.wesley@outlook.com

!Opgelet:Vanaf 21 juni starten de werken voor het eerste veld. De doorgang tussen de twee velden zal volledig opengebroken worden waardoor het secretariaat achteraan niet meer bereikbaar zal zijn.
De inschrijvingen zullen vanaf 21 juni enkel nog mogelijk zijn in het secretariaat boven in de Minister de Taeyelaan 53

Alle info voor het meisjes- en damesvoetbal kunt u verkrijgen bij Rilana op het nr. 0489 08 67 84 of mailen naar ridedonder@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s